Vitajte v blogovej sekcii. Tá je plná inšpirácie a nápadov a návodov pre vás. Tak aby ste si mohli vytvoriť tie najlepšie noviny a vykúzliť tak úsmev na tvári všetkým, ktorým sa dostanú do rúk.

Prekvapte svadobčanov alebo oslávencov netradičným zábavným prvkom, ktorý určite poslúži ako malý darček a spomienka na tieto výnimočné chvíle strávené spolu s blízkymi.

Vítejte v blogové sekci. Ta je plná inspirace a nápadů a návodů pro vás. Tak abyste si mohli vytvořit ty nejlepší noviny a vykouzlit tak úsměv na tváři všem, kterým se dostanou do rukou.

Překvapte svatebčany nebo oslavence netradičním zábavným prvkem, který zajisté poslouží jako malý dárek a vzpomínka na tyto výjimečné chvíle strávené spolu s blízkými.

IMG_7666
inšpirácia pre vás
Svadobné noviny
admin

Noviny ako svadobný dar

Viete, že novomanželia si noviny neplánujú alebo na ne nemajú čas? Vyrobte noviny tajne a dajte im ich ako prekvapenie. Dohodnite texty, články, rozhovory, fotografie a napokon, tlač a dokonalý svadobný dar je na svete.

ČÍTAŤ »
Svadobné noviny
terka

NAPÍŠTE NOVINOVÉ ČLÁNKY, KTORÉ ZANECHAJÚ DOJOM

Písať články pre svadobné noviny môže byť jednou z najzaujímavejších úloh, ktoré môžete pred svadbou dostať. Je to príležitosť zanechať niečo naozaj unikátne a osobné, čo bude slúžiť ako krásna pamiatka na tento výnimočný deň. Či už ste blízky priateľ, člen rodiny alebo dokonca jeden z budúcich novomanželov, máte príležitosť napísať niečo, čo osloví a zaujme každého čitateľa.

ČÍTAŤ »
narodeninové noviny
admin

Narodeninové noviny od nás

Každý vie, že zohnať niekedy originálny darček, môže byť skutočný oriešok. Preto sme začali okrem svadobných novín ponúkať aj tie narodeninové. A majú naozaj úspech! Oskúšané na nespočetných narodeninových oslavách.

A čo vlastne v narodeninových novinách nájdete?

ČÍTAŤ »

Kontakt

Tak ideme na to?

Napíšte nám! Každá otázka je správna (aj tá najabsurdnejší), preto sa neváhajte ozvať. Pomôžeme, poradíme, radi odpovieme.

info@novinissimo.sk

777 038 844

Kontakt

Tak ideme na to?

Napíšte nám! Každá otázka je správna (aj tá najabsurdnejší), preto sa neváhajte ozvať. Pomôžeme, poradíme, radi odpovieme.

info@novinissimo.sk

777 038 844

Novinissimo © 2020